mandag 30. mars 2009

Trengte Stephen penger?


Fredag den 13. mars ble jeg nesten lurt. Jeg visste jo at min nærmeste venn i India Pastor Stephen skulle til England. Han har ofte møter og seminarer også utenfor India. Stephen bruker både hotmail og yahoo "mail". I emailen jeg fikk denne morgenen så sto det at han hadde mistet lommeboken og trengte endel penger for å komme hjem. Om dette hadde vært sant så ville nok jeg vært den første han hadde henvendt seg til. Det var også en kristen hilsen i e-mailen. Men jeg stusset umiddelbart på en ting:

HVOR VAR DE STORE BOKSTAVENE?

Stephen har nemlig den uvanen at han alltid trykker ned "Caps-Lock" på tastaturet når han skriver email. E-mail adressen stemte, men når jeg trykket "svar" ble adressen yahoo.com byttet ut med yahoomail.com, ellers stemte alt.

Vi fikk tak i Stephen på telefon, han sto og preket på et møte i sør-india. Han fikk den viktige beskjeden og fikk varslet alle sine kontakter. Ingen ville vel kanskje sendt penger på grunn av en slik mail, men Stephen ville lett få et ryke om at han var uforsiktig med både penger og lommebok. Man kan si hva man vil om Stephen, men pengene sine passer han på.

Så dermed er alle advart, tro ikke alt som står i mailer selv om det kommer fra tisynelatende gode venner !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar