lørdag 11. april 2009

Fast and painful o'Lord


Det lønner seg alltid å ta tog til barnehjemmet, men siden vi hadde så mange kofferter med barneklær måtte vi ta en minibuss. Vanligvis tar det 2.5 – 3 timer å kjøre ut til Tiruvallure (om ikke lenger), men siden Thor Ivar ba om at vi måtte få en ”fast and painfull journey” gikk det meget raskt. Vi kom til Tiruvallure etter en drøy time. Så fort har jeg aldri opplevd å komme til barnehjemmet.Her ute er det fredfullt og varmt. Det er ubeskrivelig mange opplevelser her. I dag klatret Michael Raj opp i en palme og hentet en kokosnøtt. Han har en utrolig lett og kraftig kropp og bare farte opp i den høye palmen.


Naa har jeg vaert paa en livsfarlig sykkeltur for aa komme til denne Internet kafeen i Tiruvallure. Dette var alt jeg rakk for idag. Strommen kommer og gaar og det er ikke enkelt aa faa ting til aa fungere her ute paa landsbygda. Naa maa jeg dra, det er fest for ungene kl 13 idag. Paaskeegg med godteri !!!! Morro!!!!

2 kommentarer:

 1. Hei Erik


  Kommer en liten hilsen fra Thailand.

  Her har vi det fantastisk, selv om det er unntakstilstand i Bangkok. Bra
  vær, med noen ettermiddagsbyger, 30-32 grader.

  Leier bil, går ganske greit å kjøre på venstre siden av veien. Dette er et
  drømmested for de som er glad i mat.


  mvh

  Anders

  SvarSlett
 2. Morro Anders. Takk for hilsen. Var oppe kl 06 i dag tidlig, skal straks på et møte til. Her er det også god mat, men jeg har lært meg å være mer forsiktig. Kan bli skikkelig straffet om magen slår seg vrang. Kameraten min eter imidlertid alt som serveres...

  Nå er det skikkelig varmt. Ikke sikker på hvor varmt det er, men jeg svetter kontinuerlig....

  Erik

  SvarSlett