onsdag 15. april 2009

Mat til gatebarn


En av de ting jeg tok initiativ til for noen år siden er "feeding prosjektene". Min tanke var å gjøre noe for de aller fattigste nemlig de som sover på gata eller i slumområdene. Det er ikke lett å hjelpe slike mennesker, men gjennom å lage mat, dele ut billetter til de fattigste så får gatebarna en mulighet til å få seg et godt måltid mat. Samtidig får de kontakt med den lokale menighet.

Da vi kom til bespisningen var det et voldsomt lurveleven. Det er helt tydelig at her er oppførselen annerledes enn hos de veloppdragne barna på barnehjemmet, men morro var det. Fint å kunne være med å hjelpe de fattigste. Dette er en enkel hjelp, men likevel svært nyttig. Pastoren på dette stedet hadde fin kontakt med barna. Det var imponerende å se hvordan de fikk kontakt og klarte å styre det hele. Dette var ikke lett, men pastoren ordnet det hele på en fin måte.

Vi måtte dra tidlig fra dette stedet nær George Town for å rekke flyet. Vår tid i India var nå over. Mye mer kunne skrives. Denne turen har vært fantastisk. Guds verk går virkelig fram i India.

1 kommentar:

  1. Det er veldig koselig og lese at dere har vært i india og sett barnehjemmet og har en brevvenn der. Jeg er selv fra india, men ikke vært der nede. Men hvordan kan man hjelpe di i india med og sende klær og sko som mange barn virkelig trenger? Er det veldig dyrt og kunne reise til india og være der som hjelpearbeider?

    SvarSlett